Részlet egy magyar vendéglátóipari főiskolai jegyzetből - kiemelés tőlem:
"Csak akkor lehet a fogyasztóknak kifogástalan minőségű sört biztosítani, ha a sörkimérő készüléket rendszeresen tisztán tartjuk. Ellenkező esetben nyálkás lerakódás képződik és a sör zavarossá, élvezhetetlenné válik. A sörkimérő készüléket hetente egyszer ki el mosni."
Teljes cím:
Seregi Andrásné [ő a fenti sorok szerzője] - Pethő Mária:
Élelmianyagismeret II. - italok, élvezeti szerek
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola, 1991.
(p117.)
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Gérard Duchemin 2012.06.20. 16:40:41
pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2012.06.21. 13:30:19
Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2012.06.21. 13:33:45
"világos sörtől savanyú a szád..."
pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2012.06.21. 13:35:19
:o]
Olvasd inkább az új posztot! Asszem nem kapunk sok sajtóbelépőt...
:o]