Az őszi (második) főzdefeszt még jobb volt, mint a tavaszi.
Ezt a szörnyen szubjektív véleményemet annak ellenére tartom, hogy volt 3 nagyon rossz dolog, melyek közül talán nem mindegyikről tehetnek a szervezők:
1. Pocsék időjárás (megváltoztatni nem lehet, de talán a fesztiválnak a kora őszi időpontra helyezése segíthetne.)
2. Csaposok tájékozatlansága. (talán a főzdék intenzívebb személyes jelenléte, vagy több szóróanyag a megoldás)
3. (és ez a legfontosabb) Nagy kár, hogy mindhárom napon csak 12-kor volt a kezdés, sokan, különösen szombaton és vasárnap már reggel ott szerettek volna lenni.
No de e három hiányosságot leszámítva fantasztikus volt, őrült nagy választékkal, nekem 3 nap is épphogy elég volt arra, hogy a kimazsolázott 20 sört végigízleljem.
Most már csak néhány fotót a legemlékezetesebb (nem feltétlenül legjobb) sörökről, érdekesebb pillanatokról:
Stari ír vörös (kissé jobbra számítottam, a
sörfőző mester a Kilkenny-hez hasonlította)
A Hofstettner Saphir Bock-ja, kitűnő
Ugyanattól a főzdétől, a mézes, zabbal főzött Sündenbock
(Ennél már csak az Imperial Stout-juk jobb)
És ahonnan a Hofstettner sörök kicsorogtak
A Serforrás "Paracelsus" nevű fűszeres söre
Kis lazításként egy otthonról hozott mennyei "Dogma"
Kissler ribizlis sör
Grabanc, üvegből kóstolva
Ilyen falatkákat ajánlottak a Grabanc IPA-hoz
Békésszentandrási Szilvás sör
Kaltenecker (Rozsnyó) füstölt búzája
Cseh-szlovák barátság - csehországi (Pivovarský Dům),
és szlovákiai (Kaltenecker) kávés sörök összekóstolása
Pivovarský Dům csalánosa
Stari smaragdzöld sör
És egy fesztiváli kakukktojás: Belle-vue kriek
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.