Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utolsó kommentek

Címkék

2015 (1) 2017 (1) 2018 (1) 2bratanki (1) 3 fonteinen (1) 50/33 (1) 50/46 (1) 50/47 (1) 50/48 (2) 50/49 (1) a (1) AB-Inbev (1) Abdij Averbode (1) ale (57) alefried (1) álhír (5) alkoholmentes (4) alltech (7) altbier (1) amerika (2) amszterdam (1) andechser (1) Anderson Valley (1) angol (16) apa (5) Apátsági (2) apátsági (3) aréna (1) armandootchoa (3) árpabor (2) asahi (2) aventinus (3) bajor (30) bak (32) balkezes (6) baltika (1) balti porter (1) bamberg (7) bandusz-köleses (1) barleywine (7) barna (3) bécs (6) bécsi ászok (3) beerfort (2) békésszentandrás (47) belga (40) berlin (1) bevog (3) bierzauberei (1) bigfoot (3) bio (1) bisztro (1) bjcp (2) bors (2) borsodi (11) BorsodiBevilaqua (1) boza (1) brett (6) brewdog (2) brewyourmind (1) brno (2) buda (3) budapest (10) budapestbeerweek (4) buli (1) burgenland (1) búza (39) búzasör (16) camba (1) cantillon (1) carlsberg (2) cerna hora (3) chilis (1) cider (3) címke (2) cinkota (1) craftbierfestwien (3) csakajósör (9) csalános (1) csalás (1) csapolás (1) csatorna szigetek (1) cseh (55) csíki (6) csobánka (8) csupor (1) dán (5) debrecen (1) demolen (10) De Ranke (1) diabetikus (1) dimbolab (2) dombóvár (1) dreher (30) Dupont (1) edelweis (1) eggenberg (1) Élesztő (2) életkép (8) ERPÉ-Ludas (1) etyeki (3) fehérnyúl (5) feröer szigetek (1) fesztivál (49) fifty shades of (1) firstbrewery (8) flamand vörös (1) fót (14) főzdebusz (1) főzdefeszt (32) frank (1) fullers (1) füstölt sör (12) Fűtőház (4) gasztro (5) gasztrotop (1) gluténmentes (1) goldenblog (1) gólem (7) gose (1) grabanc (9) greensheep (1) grimbergen (1) grodziskie (4) Gueuze (3) guinness (4) gyárlátogatás (1) gyertyános (2) gyógysör (1) győrzámoly (1) hacker-pschorr (1) hal (1) harapunk (4) házisör (30) hbh (1) hedon (2) heineken (13) hekkelberg (1) hermelin (1) hoegarden (1) hofmann (1) hofstetten (2) hofstettner (2) holland (12) homebrewer (2) hopfanatic-kisstamás (23) hoptop (8) hordó (9) horizont (22) horvát (3) hrabal (4) hrabal100 (5) hübris (5) hunyadi (1) hutyánzoli (1) Huyghe (1) il capriccio (1) ipa (62) írók (2) Jandrain-Jandrenouille (1) japán (1) jégbak (1) k (1) kabinet (2) kaiser (1) kaltenecker (5) kapucinus (2) karácsony (11) kecsekmétisörmesterek (2) kelemen ottó (7) keserű méz (1) kézm (1) kissler (2) kisüzemi (245) kőbánya (7) kocsma (2) koktél (1) kollab (1) kölsch (3) komló (22) korzika (1) kősör (1) kozel (10) kraft (41) kraken (2) krombacher (1) kukorica (1) kulmbach (1) kulmbacher (1) lager (11) láger (18) lambic (6) lammsbräu (1) la chouffe (1) legenda (18) lengyel (5) lexo (1) lichtenhainer (1) liechtenstein (1) limomádé (2) Lindemans (1) lipcse (1) luxemburg (1) madscientist (15) mad scientist (2) magy (1) magyar (275) málta (1) man sziget (1) marino (1) marionett (1) márkanév (1) märzen (7) mecénás (1) meggyes (2) memminger (2) merlin (1) mexikói (1) mézsör (1) michael jackson (2) mikkeller (2) miskolc (1) Monyó (32) münchen (3) nelson sauvin (1) német (36) newengland (2) nitrogén (1) nógrád (1) norvég (2) novapaka (1) Nøgne Ø (1) oedipus (1) ogre (4) oktoberfest (3) olasz (3) orosz (3) országsörtesztje (1) osterbräu (1) osztrák (15) oysterstout (1) palóc (3) paracelsus (1) párkány (2) pécs (1) pécsisör (3) pelicon (2) permon (1) pils (12) pilseni (6) pivo (2) Plzeň (1) porter (18) pozsony (2) prága (7) primator (3) purkmistr (1) pyraser (3) quadrupel (2) radler (3) rage (1) rebaktibor (1) reczerser (5) régi idők sörei (1) reketye (5) rétság (1) rigó (1) rízmajer (25) rodenbach grand cru (1) román (2) rotburger (3) róthzoli (10) rozs (2) rozsnyó (1) sahti (1) saison (12) samuel smiths (1) san (1) scheyern (2) schlenkerla (6) schneider (4) schwarzbier (2) sernevelde (2) skót (2) soltvadkert (1) soproni (13) Sör (1) söralátét (2) sörfesztivál (60) sörforradalom (14) sörfőzés (3) sörgasztro (1) sörgyár (2) sörjövedék (1) sörkoktél (10) sörkönyv (2) sörkorcsolya (37) sörkultúra (16) sörmitöbb (2) sörmúzeum (2) sörnyitó (1) sörökamöszjövödréből (4) söröpohár (1) sörösapp (1) sörösdoboz (1) söröző (8) sörpiac (10) sörrally (1) sörsajt (1) sörspecialista (6) sörszörp (1) sörtörténet (28) sörturista (5) sörturizmus (3) sörvacsora (8) sörvers (1) sörverseny (28) sour (4) spontán erjesztés (2) staropramen (5) stgeorgen (1) stout (34) strong (2) suarez (1) svéd (2) synthesisbrewlab (1) szakbolt (1) szalon (1) szarsör (6) székely (2) szerb (2) szlovák (6) szlovákia (2) szlovénia (7) szüretlen (2) tabán (1) takácspéter (13) tank (1) tankönyv (1) távoli galaxis (1) teve (1) thehumanfish (2) thomasmenner1701 (2) thornbridge (1) Tibeer (6) tívíszerep (1) tökmag (3) tomiesjef (1) tomm (1) To Øl (2) trappista (3) treehouse (1) tréfa (4) tripel (3) tudomány (1) tuffbuzz (2) tumblr (1) turbacci (1) ugarbrewery (2) uradalmi (1) usa (3) USA (3) utassyrolli (1) v4 (1) vágott (2) valentins (1) vasököl (1) vélemény (1) vintage (1) vizir (1) vonat (1) webáruház (1) weihenstephaner (3) weltenburger (2) wernesgrüner (1) wheat (1) witbier (3) worldbeerawards (1) yeastside (2) zatec (1) zentus (1) zipsbrew (12) zirc (2) Címkefelhő

Perverz boszorka a konyhában

2010.06.03. 16:00 :: Pável

Hogyan szerezz férjet és hogyan tartasd meg úgy, hogy megitatod vele a használt bugyidból főtt teát (stb.) -  ilyenekről szól merészen és nem kicsit pikáns humorral a fiatal (és szép) képzőművész, Gőbölyös Luca albuma, amely egy kiállításból született - amely meg egy tévéműsorból, amely meg egy... de ne vájkáljunk a szerző fantáziájában ennyire mélyen.

Férjhez akarok menni! - Gőbölyös Luca kiállítása
Knoll Galéria, Budapest 2010. április 8. - május 29., katalógus
előszó: Turai Hedvig
Budapest, Knoll Galéria, 2010., 71 o.


Talán egy baja van csak a kötetnek, hogy apokaliptikusan hüJe korunkban még lesz olyan született szőkeség, aki megfogadja ezeket a tanácsokat... Ezek ugyanis afféle humoros performance-jelenetek voltak egy tévéműsorban (ha jól rémlik), sajnos a lapokon ez a produkció kissé megfekszik, de némelyik kép így is beszédes - főleg ha elárulom, mit látunk rajtuk. És hogy miért is szerepel a sörblogunkon? A körmös sörkorcsolya miatt, és mert utána nyállal felturbózott korsó sert ajánl. No nem a fogatlan és gonosz csaposnő köp bele rosszmájúságában: ez itt szerelmetes gasztromágia. De mielőtt szembesülnénk a gyanúsan habzó sörrel, lássunk előbb pár sokkal merészebb receptet!

 
(24-25. oldal)

Ezt a fanszőrzettel megbolondított habos kávét a pasi "magunkhoz láncolására" ajánlja.

Miután olvasóink visszatértek a hányásból, elárulom, a kép erős túlzás, a recept csupán pár szál szőrt ajánl, és azt is "egészen apróra" kell vágni... ízesítőül pedig fahéj és tejszín jöhet még szóba.

Ezek után ki meri elgondolni, miféle testnedveket rejt a következő képen látható édesség?!


(40-41. o.)

Jól tippeltek kedves abberrált olvasóink, ez a Véres alma fantázianévre hallgató desszert, melynek legfőbb alkotórésze nem akármilyen: természetesen menstruációs vért kell rácseppentünk a cikkelyekre vágott almára, melyet még ajánlott tejszínnel, fahéjjal, cukorral is gazdagítani.


figyeld a habot...

És most jöjjön az előbbiekhez képest nemes egyszerűségű, csábos erejű sörital receptje! (50. oldal)

Hozzávalók:
- 1 pohár vagy 1 korsó sör
- 1 köpetnyi saját nyál

Töltsünk a párunknak egy pohár vagy korsó finom, hideg sört. Fogyasztás előtt köpjünk bele. Itassunk meg a kiválasztott férfival és biztosan visszaszerezzük a szerelmét!

Boszink nem akármilyen sörkorcsolyát kínál ehhez: körmöset.

*

Aki még nincs rosszul, vagy már nem tud többet hányni, netán olyan fokon van a humorérzéke és/vagy az abberrációja, hogy még kíváncsi egyéb praktikákra is, annak tessék egy summázat - amíg el nem olvasod Turai Hedvig bevezetőjét a füzetben, mert az mindent elmond a projektről.

A fenti testnedvek mellett (és a menstruációs vércseppes pálinkát nem is mutattam!) bőven van ám babona-recept a legény cipőjével (rozmaringot kell belerejteni, ill. fordított lábnyomot kell vele festeni a lábtörlőre, hogy mindig visszajöjjön), vagy pl. almákkal meg lehet jósolni a jövendőbelit - ésatöbbi ésatöbi.

Az igazi  kérdés persze az, mire jó ez a kiadvány? Semmiképpen nem a praktikumot szolgálja, még egyszer óva intjük az elkeseredett hajadonokat a receptek kipróbálástól. Mindenekelőtt művészi aktust rögzített, a kiállítás előtt pedig, úgy tudom, videóműfajban született meg legelső állapotában ez az alkotás. Részemről csillagos ötös kezdeményezés volt. 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sorbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr42051408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gérard Duchemin 2010.06.03. 17:13:07

"Az igazi kérdés persze az, mire jó ez a kiadvány? ... Részemről csillagos ötös kezdeményeszés volt."

Részemről pedig aláhúzásos egyes. Miért? A válasszal az "igazi" kérdésedet is megválaszolom. Merthogy semmire nem jó a kiadvány. Ha lenne értéke, akkor az csakis művészi érték lehetne, de ez viszont csalás, művészi köntösbe bújtatott dupla semmi. A semmiért pedig kár fizetni. (szubjektív egyéni vélemény volt ez csak)

Gérard Duchemin 2010.06.03. 17:20:20

"Jól tippeltek kedves aberrált olvasóink" Én író minőség mellett olvasó is vagyok, de remélem nem aberrált :-)

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2010.06.03. 17:24:34

@Gérard Duchemin: Szerintem nem kellene ilyen szigorúnak lenned. Van benne humor bőven. A fiúk társaságban előbb-utóbb úgyis eljutnak az élet és táplálkozás sötétebb témáiig (csajok, de megd..m, székelés, szellentés stb)és azt a részletekbe menően kitárgyalják. Hát most egy lány is vette a bátorságot, és még esztétikát is csempészett bele. Nincs evvel semmi baj, bár lehet, hogy a tizedik után már fárasztó egy picit, de ez meg habitus kérdése...

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.06.03. 17:26:32

a kolléga a sznobbabb felem... de azér' jól megvagyunk :)

Gérard Duchemin 2010.06.03. 17:32:22

@Pável: Ölég gyakran látsz sznobnak, de nem vagyok az, hanem csak egyszerű paraszt, aki nem szereti az álművészetet. ;-)

Ogreface 2010.06.03. 21:47:20

...hogy egyem meg azt az elvont nyest arcát "művész" Lucának!
Egyébként népszokásokat vizsgálva majdnem teljesen pontosak a receptek...